Briefen

Syftet med upplägget var att stärka Traderas position hos unga kvinnor för kläder, skor, accessoarer – öka associationen mellan plattformen och shoppinglusten helt enkelt, plus att driva kvalitativ trafik till de här kategorierna.

Lösningen

Under fyra kampanjperioder under året fyllde vi en branded channel på Tradera med nativematerial på ett tema kopplat till varumärkets huvudkampanjer. Vi använde oss också genomgående av våra starka influencers Josefin Dahlberg och Vanja Wikström, som pratade om fyndchanserna inom kläder, skor och accessoarer på Tradera i podd, blogg och instagram. Bloggarna syntes också i rörligt material. 

Resultatet

Genom upplägget kunde vi arbeta med många material över lång tid, vilket gjorde att resultatet överträffades för varje kampanjperiod. Vi optimerade till exempel varje artikel runt bild, rubrik, osv utifrån målgruppens respons med hjälp av vår nativeplattform Mediavoice, och drog slutsatser som vi kunde ta vidare i kampanjen.

Om oss

Nyheter24-Gruppen är Sveriges snabbast växande mediehus och vänder sig till de som är uppvuxna med internet och digitala medier. Vi har närmare 10 miljoner besök på våra sajter varje vecka och är Sveriges största digitala mediehus mot målgruppen 15 – 44 år.

Bolaget grundades 2008 av Douglas Roos och Patrik Sandberg. Idag är vi ca 50 anställda och är lokaliserade i centrala Stockholm. Vi är ett ungt, entreprenöriellt och drivet mediehus som kännetecknas av kreativitet och hög digital kompetens.

De sajter som vi äger och driver är Nyheter24, Modette, Fragbite, Blogg.se, Tyda, Hamsterpaj, Filmtipset och Dayviews. Nyheter24-gruppen äger dessutom premiumnätverket Adwell.

Bolagsfrågor:

Arbetande styrelseordförande

Douglas Roos
douglas@nyheter24gruppen.se

VD

Daniel Weilar
daniel.weilar@nyheter24gruppen.se

Annonseringsfrågor:

Annelie Odén
annelie.oden@nyheter24gruppen.se

Teknikrelaterade frågor:

Teknikchef

Daniel Stålenbring
daniel.stalenbring@nyheter24gruppen.se

Hitta oss:

Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
08-678 77 00

Org.nr Nyheter24 AB: 556725-7182

 

Läs mer om cookies och hur vi hanterar information om våra besökare i vår integritetspolicy